Deze site gebruikt cookies voor een betere website beleving. Met het gebruik van deze site stemt u in met het gebruik hiervan.

Over ons

Afdrukken

"De Stoelenspecialist" Hoogakker is een speciaalzaak voor aangepast zitten. De zaak voor advisering en verkoop van ergonomische fauteuils. Een winkel waar iedereen terecht kan voor een perfect medisch verantwoorde fauteuil of gewoon een lekkere luie fauteuil met keuze uit ruim 100 modellen vaak uit voorraad leverbaar.

De familiezaak bestaat reeds sinds 1955 en juist met al deze kennisoverdracht is " De Stoelenspecialist" bij uitstek de zaak voor mensen met rug - nekklachten en andere ongemakken bij het zitten. Ook voor hen met ernstige aandoeningen wordt speciaal op afspraak gewerkt. Bovendien wordt er een ruime tijd gereserveerd om samen met de klant tot een zo perfect mogelijke oplossing te komen, zowel in maatvoering als in polstering en stoffering. Gedacht wordt in het bijzonder aan veel voorkomende problemen, zoals Reuma en Artrose. In al deze situaties is de tijd nemen van essentieel belang. De jarenlange ervaring die het bedrijf heeft opgedaan staat borg voor een goede service en nazorg. De fauteuils zijn voor iedereen. Een goede maatfauteuil kan veel klachten voorkomen.


Voor u op een rij wat in maatvoering van belang is :

*
een juiste zithoogte
* een juste zitdiepte
* een juiste armleuning hoogte
* een juiste zithoek
* een juiste lendeondersteuning

Type fauteuils:

*
mechanisch of elektrisch verstelbare relaxfauteuils
* moderne en klassieke maatfauteuil
* opsta-fauteuils
* verwarmde fauteuil ( reuma )
* alle systemen kunnen wij afzonderlijk, dan wel in combinatie inbouwen.

Proefzitten en op locatie aanmeten kan bij "De Stoelenspecialist" worden gerealiseerd. In de speciale meethoek wordt het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt onder het genot van een kopje thee of koffie. Zo kan men in een ongedwongen sfeer iedere fauteuil uitproberen en eventuele wensen overleggen met een van de specialisten, zodat wij tot een perfecte en gedegen oplossing kunnen komen.
Mocht u slecht ter been zijn, dan kan met u altijd een afspraak gemaakt worden om enkele modellen bij u thuis te proberen.
Wilt u eerst eens kijken wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u ook onze website raadplegen of documentatie aanvragen.
Ook kan men natuurlijk vrijblijvend even de gezellige winkel bezoeken.

Graag tot ziens in onze showroom.


 

© 2018 Multi Action.