Deze site gebruikt cookies voor een betere website beleving. Met het gebruik van deze site stemt u in met het gebruik hiervan.

Brugge

 
https://fauteuilspecialist.nl/components/com_yagendooproductmanager/themes/yag_blueberry_etheme/assets/yagImages/custom/lightBox/
Brugge
Brugge
Brugge
Brugge
Brugge
 
Fabrikant Easy Sit
Unieke code: Brugge
Uniek: draaiplateau i.c.m. sta-op Easy Sit heeft een uniek draaiplateau ontwikkeld waarbij de stoel gedraaid kan worden in combinatie met de sta-op functie. Op het moment dat de stoel in de sta-op stand gaat wordt het draaimechanisme geblokkeerd.
 
 
 
 
Veel opties mogelijk, zoals: lendepomp, draaiplateau, accu of nekkussen.
In veel stof- en lederkleuren leverbaar.
Standaard uitgerust met Topswing, de verstelbare hoofdsteun van Easy Sit.

Kom nu de nieuwe collectie ervaren bij uw Easy Sit dealer

We zitten steeds vaker en langer dan vroeger. Daarbij zit tachtig tot negentig procent van de Nederlanders op een verkeerde manier. Met een stoel die de natuurlijke vorm van uw wervelkolom optimaal ondersteunt, kunt u veel lichamelijke klachten voorkomen of verminderen. Met een op maat gemaakte fauteuil van Easy Sit haalt u zitcomfort in huis dat aansluit bij úw wensen.

Easy Sit is de onbetwiste top als het gaat om flexibel verstelbaar zitcomfort en onderscheidt zich al meer dan twintig jaar door maatwerk, vakmanschap en degelijke Hollandse kwaliteit. Bij Easy Sit vloeien comfort, gemak en topkwaliteit naadloos in elkaar over.
Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.
 
 
© 2018 Multi Action.