Deze site gebruikt cookies voor een betere website beleving. Met het gebruik van deze site stemt u in met het gebruik hiervan.

Brandon Optima Luxe

 
https://fauteuilspecialist.nl/components/com_yagendooproductmanager/themes/yag_blueberry_etheme/assets/yagImages/custom/lightBox/
Brandon Optima Luxe
Brandon Optima Luxe
Brandon Optima Luxe
Brandon Optima Luxe
Brandon Optima Luxe
 
PDF
 
NU: € 1.836,34
 
Fabrikant De Toekomst
Unieke code: Brandon
Relaxfauteuil De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Breedte 73 cm Hoogte 114 cm Diepte 77 cm Zithoogte 46 cm Zitdiepte 53 cm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt.
Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening dmv een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de rechter armleuning.

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard maat ook als Small en Large te verkrijgen.

Small: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.


Breedte 73 cm
Hoogte 114 cm
Diepte 77 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 53 cm
Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.
 
 
© 2018 Multi Action.