Deze site gebruikt cookies voor een betere website beleving. Met het gebruik van deze site stemt u in met het gebruik hiervan.

Doge

Doge

Welkom op de website van Doge Collection.

Al geruime tijd geniet Doge Collection een reputatie in de ontwikkeling en productie van sta-op stoelen, aangepast zitmeubilair en hulpmiddelen. Bij deze ontwikkeling staat de mens altijd centraal. Er wordt nauw samengewerkt met zorgverzekeraars, fysiotherapeuten en overige (para)medici om zo op de hoogte te blijven van de specifieke vraag uit de markt. Alle Doge sta-op stoelen en hulpmiddelen voldoen aan Europese veiligheidsnormen (CE-keur). Doge Collection levert via een gespecialiseerd dealer-netwerk en exporteert haar producten tevens over de hele wereld. Veel van onze producten worden betaald vanuit diverse wet en regelgevingen zoals de Zorgverzekeringswet (ZV), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).

Nieuw bij Doge! Ondersteuning bij een aanvraag van sta-op stoelen bij uw zorgverzekeraar. Door nieuwe wet- en regelgeving is het nodig aanvragen voor sta-op stoelen zorgvuldig te formuleren. Doge helpt u hiermee: Ondersteuning aanvraag zorgverzekeraar  

 
 
© 2018 Multi Action.